(MARRS-RX7) Help! Fuel Pump fuse keeps blowing

johnnythegreek58 johnnythegreek58
Mon May 5 02:15:07 CEST 2014


Also check fuel filter. It may be so clogged the strain on the pump is
causing to much draw and blowing fuse
On May 4, 2014 7:59 PM, "John Maslin" <jhmaslin at gmail.com> wrote:

> My fuel pump circuit fuse keeps blowing (20A in block under dash).  This
> has been chronic since the end of last season.  I replaced the fuel pump 2
> weeks ago.  Started the car 3 or 4 times last weekend and all was well.  It
> blew again today trying to load on trailer fro VIR.
>
> The problem started last Labor Day MARRS when I went off into the gravel
> at T10.  Got towed back to paddock because it wouldn't start.  Finally
> found blown fuse.  Raced the next day, then loaded on the trailer and all
> was well.  Later it wouldn't start at home because of fuses.  I have
> checked for frayed wires, but found none.  There is a relay in the bin area
> behind the driver's seat, but don't know if that's a problem or even how to
> check if it is.  Again, it started and ran several times last weekend.  I
> thought the new fuel pump had solved the problem.
>
> Thanks, John
>
> _______________________________________________
> Spec7 mailing list,  http://specrx7.com
> Archives, subscribe/unsubscribe, manage your account:
> http://specrx7.com/mailman/listinfo/spec7_specrx7.com
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://specrx7.com/mailman/private/spec7_specrx7.com/attachments/20140504/efd89bf2/attachment.html>



More information about the Spec7 mailing list